Въпреки че обикновено люляците в град Тараклия - центъра на българите

...
Въпреки че обикновено люляците в град Тараклия - центъра на българите
Коментари Харесай

Идва небивала аномалия: Люляците цъфнаха пред очите на българите

Въпреки че нормално люляците в град Тараклия - центъра на българите в Молдова цъфтят през месеците май и юни, тази година те разцъфнаха и късно през месец октомври.

Цъфтенето може да се дължи на ненадейно топлото време, което продължи две седмици с дневни температури, достигащи до +24ºC. 

Късното разцъфване на люляка може да има разнообразни тълкувания и вярвания, написа локалното интернет издание tuk.md, съобщи Дарик

Късното разцъфтяване може да се тълкува като знак на нови начала или благоприятни условия. Това може да бъде обвързвано с опцията за започване на нещо ново или смяна в живота.

В някои култури се счита, че необикновени естествени феномени като късното цъфтене, могат да бъдат свързани с идни събития или промени в света.

Люляк цъфна през септември в Смолян

На някои места късното цъфтене може да се пояснява като симптом за смяна във времето. Например, това може да предсказва по-студени или по-топли дни.

В мистични и езотерични традиции някои хора имат вяра, че необикновените естествени феномени могат да бъдат свързани с вълшебен сили или аномални събития.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР